Οι Υπηρεσίες Μας

Η λύση για οικολογικό και οικονομικό πλύσιμο αυτοκινήτου
EcoWash (μέσα/έξω)

Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό μηχάνημα καθαρισμού με ατμό και οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα που κάνουν βαθύ καθαρισμό στο εσωτερικό και εξωτερικό του αυτοκινήτου σας

Deluxe EcoWash (μέσα/έξω)

Η Deluxe υπηρεσία αναφέρεται σε ένα πολύ λεπτομερή καθαρισμό που εισχωρεί σε όλες τις επιφανειακές σχισμές για να απομακρύνει μικροοργανισμούς και υπολείμματα που επιμένουν. Το αποτέλεσμα αυτού του εντατικού καθαρισμού είναι να φαίνεται σαν καινούργιο!

Βιολογικός καθαρισμός

Είναι ο πιο βαθύς και ποιοτικός καθαρισμός! Με τα ειδικά μηχανήματα και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα που διαθέτουμε, αφαιρούμε όλους τους λεκέδες και καθαρίζουμε σε βάθος. Το σαλόνι του αυτοκινήτου σας μοιάζει σαν καινούργιο, ενώ έχει γίνει και ένας μικροβιολογικός καθαρισμός.

Γυάλισμα/ Κέρωμα

Με το γυάλισμα λειαίνουμε και διορθώνουμε ελαττώματα της βαφής, ενώ με το κέρωμα προσθέτουμε μια λειαντική επίστρωση η οποία προστατεύει την επιφάνεια του αυτοκινήτου από σκόνη και άλλους ρύπους.

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Ένα από τα βασικά εργαλεία του αυτοκινήτου μας είναι τα φανάρια! Στο CARDEN φροντίζουμε με το ειδικό μας μηχάνημα να τα καθαρίσουμε σε βάθος ώστε να επανέρθουν στην αρχική τους μορφή.

Πλύσιμο Κινητήρα

Εάν έχετε παρατηρήσει δυσκολία στην εκκίνηση, αυξημένους ρύπους ή και απώλειά ισχύος στο όχημά σας τότε ήρθε η ώρα να μας επισκεφτείτε. Ο επαγγελματικός και 100% αποτελεσματικός καθαρισμός κινητήρα που προσφέρουμε στο CARDEN γίνεται χωρίς αποσυναρμολόγηση του κινητήρα

Αδιαβροχοποίηση Παρμπρίζ

Με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας σας προσφέρουμε μια πολυτελή υπηρεσία με ελάχιστο κόστος. Με την αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ οι ρύποι και η βροχή φεύγουν από την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας υπό μορφή πέρλας. Η ορατότητα την νύκτα γίνεται ασύγκριτα καλύτερη και εσείς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται υαλοκαθαριστήρα πάνω από 70km στην βροχή.